Halfhard en hard

Kazen halfhard of hard van structuur.  Harde kazen hebben een stevigere consistentie, de korst is hard en droog. Deze kazen kunnen beter bewaard worden en zijn meestal goed geschikt om te laten verouderen.

Frankrijk

Abondance fermier

Koe/rauw

Beaufort haut alpage

Koe/rauw

comte fort St Antoine 16M

Koe/rauw

Comte fort St Antoine +24m

Koe/rauw

COMTE FORT ST ANTOINE +36M

Koe/rauw

Comte FSA Réservation

Koe/rauw

Comte petite elegance

Koe/rauw

Comte petite melodie

Koe/rauw

Hercule

Geit + schaap/gepasteuriseerd

Mimolette 14 maanden

Koe/rauw

Morbier

Koe/rauw

Ossau Iraty

Schaap/rauw

Petit Basque

Schaap/gepasteuriseerd

Raclette Jura petite

Koe/rauw

Salers

Koe/rauw

Tomme de savoie

Koe/rauw

La trappe aux noix

Koe/gepasteuriseerd

Saint-nectaire

Koe/rauw

België

Brebis de brakel

Schaap/gepasteuriseerd

Cabriolait

Geit/rauw

Dulses

Koe/rauw

Farmdal

Koe/gepasteuriseerd

Postel fenegriek

Koe/gepasteuriseerd

Greendal

Koe/gepasteuriseerd

Groendal

Geit/gepasteuriseerd

Keiemtaler

Koe/rauw

OG Kristal / Old Groendal

Koe/gepasteuriseerd

Old farmdal

Koe/gepasteuriseerd

Westmalle oud +12m

Koe/gethermiseerd

Young farmdal

Koe/gepasteuriseerd

3 laits soumagne

Koe – schaap – geit/ gethermiseerd

Drunk monk

Koe/gepasteuriseerd

Funky monk

Koe/gepasteuriseerd

Lochtenberger

Koe/rauw

Moinette

Koe/gepasteuriseerd

Moinette Malt et houblon

Koe/gepasteuriseerd

Pas de rouge

Koe/gepasteuriseerd

Roux des carmes

Schaap/rauw

Saison dupont

Koe/gepasteuriseerd

Toine

Koe/rauw

Vagebolleke

Koe/rauw

Westmalle belegen +6m

Koe/gethermiseerd

Westmalle jong +2m

Koe/gethermiseerd

Brandnetelkaas

Koe/gepasteuriseerd

DRUNK DEVIL
BARISTA
OG GOAT

Italië

Caciocavallo in grotta

Koe/gepasteuriseerd

fontinA

Koe/rauw

Grana padano +18m

Koe/rauw

Monteterno al tartufo

Schaap/gepasteuriseerd

Occelli in foglie di catagno

Koe – geit- schaap/gepasteuriseerd

Occelli al barolo

Koe/gepasteuriseerd

Occelli con frutta e grappa

Koe – schaap/gepasteuriseerd

Occelli malto d’orzo e whisky

Koe – geit/rauw

Pecorino Debbene

Schaap/rauw

Pecorino Romano

Schaap/rauw

Puzzone di Moena

Koe/rauw

Fiore sardo

Schaap/rauw

PROVOLONE DEL
MONACO
CASTELMAGNO DOP
PARMIGIANO
REGGIANO

Spanje

Campoestrella Curado

Koe/rauw

HUMO

Verenigd Koninkrijk

Leicester sparkenhoe

Koe/rauw

Quickes farmhouse cheddar

Koe/gepasteuriseerd

Nederland

Boeren goudse oplegkaas

Koe/rauw

Geit uit de turfschuur

Geit/gepasteuriseerd

La trappe Isid’Or

Geit/gepasteuriseerd

La Trappe Quadrupel

Koe/gepasteuriseerd

Orekees

Schaap/rauw

Quattro

Buffel – geit – koe – schaap / gepasteuriseerd

Remeker olde

Koe/rauw

Remeker pracht

Koe/rauw

Remeker pril

Koe/rauw

Remeker Ryp/Puur

Koe/rauw

Texel Rustique

Koe/rauw

Texelse Oude

Schaap/rauw

TexelSe Overjarig

Schaap/rauw

XO

Koe/gepasteuriseerd

Zwitserland

Appenzeller extra

Koe/rauw

Après soleil

Koe/rauw

Challerhocker

Koe/rauw

Cironé

Koe/rauw

Emmental

Koe/rauw

Emmental uit de grotten

Koe/rauw

Gruyère réserve

Koe/rauw

Kiesentaler

Koe/rauw

L’Etivaz

Koe/rauw

Raclette Combe

Koe/rauw

Sbrinz

Koe/rauw

Schnebelhorn

Koe/rauw

Tête de moine

Koe/rauw

Toggi Nidel

Koe/gethermiseerd

Vacherin fribourgeois

Koe/gepasteuriseerd

aarewasser

Koe/rauw

Minnie

Koe/rauw

BELPERKNOLLE
TRUFFELPERLE

Verenigde Staten

Pleasant ridge reserve

Koe/rauw

Duitsland

Alex

Koe/rauw

Alpencheddar

Koe/rauw

Lola Montez

Koe/rauw

PFEFFERKÄSE

Zweden

Almnäs Tegel

Koe/rauw

Wrangebäck

Koe/rauw