Professionals

Groothandel

In 2012 verhuisde onze groothandel naar Brouwerij De Koninck in Antwerpen. De plaats die we niet hadden achter onze winkel in de Fruithoflaan in Berchem wordt hier ruimschoots goedgemaakt. In 2022 verhuisde de groothandel naar Wilrijk, waar de nodige extra ruimte werd gevuld met 10 moderne rijpingscellen. Niet enkel verwelkomen we nu onze horeca-klanten in een magnifiek kader, ook de affinage wordt hier naar een onevenaarbaar niveau getild.

Rijping

Van 1 rijpingscel naar 10. Een gigantisch verschil én dat merk je. Niet enkel hebben we nu meer opslagruimte waardoor kazen langer kunnen rijpen. Elke kaas heeft ook een andere manier van rijpen. We leggen de kazen met dezelfde rijpingsvoorwaarden bij mekaar en stellen elke cel volledig af in functie van dit type kaas. Hierdoor krijgt elke kaas de specifieke zorg en rijping die hij nodig heeft.

Ons aanbod

Er zijn zoveel kazen dat je snel door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zetten daarom de kazen van Kaasaffineurs Van Tricht even op een rijtje.

“De brouwerij vormt niet enkel een verbinding, maar heeft ook een verband met de kaaswereld. Al te vaak associëren mensen kaas met wijn. De combinatie kaas en bier is echter niet te versmaden. Voor de kenners: een must, voor de niet-kenners: het proberen meer dan waard.”

Locatie

Wil je graag onze kazen verdelen in je restaurant of winkel, neem dan zeker vrijblijvend contact met onze groothandel op of kom eens langs. Onze rijpingscellen zijn sinds kort verhuisd naar de Terbekehofdreef in Wilrijk.

Contact

Kazen Van Tricht Groothandel
Terbekehofdreef 47
2610 Wilrijk

groothandel@kaasmeestervantricht.be
0032 3 440 72 12