Winkels & Bar

Kaasaffineurs
Van Tricht
Fruithoflaan

→ meer info

Only Cheese
Brouwerij
De Koninck

→ meer info

“Bij Van Tricht staat kaas nog altijd centraal. De passie voor dit levend product en ons oog voor kwaliteit trekken we door naar onze winkels en bar. Ze vormen 1 geheel en willen gastronomische liefhebbers verrassen en bekoren.”

Winkel & Bar
Kaasaffineurs Van Tricht

Winkel Kaasaffineurs Van Tricht
Fruithoflaan

De winkel van Kaasaffineurs Van Tricht is meer dan een kaaswinkel alleen. Het is een speciaalzaak die originele en kwalitatieve producten aanbiedt. Van pure verwondering weet je niet waar eerst kijken. Oorsprong en ambacht zijn cruciaal. Het voltallige sympathieke winkelpersoneel vertelt je maar al te graag de details.

Frederic’s cheese & wine bar
Fruithoflaan

Combineer het winkelen met een heerlijk glaasje in onze bar. Alles wat je in onze kaaswinkel vindt, kan je ook bestellen in de bar. Laat je verrassen in Frédéric’s cheese & wine bar in Antwerpen.

Contact
Winkel & Bar – Fruithoflaan

Fruithoflaan 41
2600 Berchem

+32 (0)3 440 14 05
winkel@kaasmeestervantricht.be

https://shop.kaasaffineursvantricht.be

Openingsuren

Dinsdag – zaterdag: 9u – 18u
Zondag en maandag : gesloten

Only Cheese

Winkel Only Cheese
Brouwerij De Koninck

De naam Only Cheese spreekt voor zich. In tegenstelling tot de winkel op de Fruitfhoflaan kan je hier enkel terecht voor kaas en enkele verse producten zoals yoghurt van Bordier, mozzarella en burratina van Casa Madaio, Feta, …

In de kaastoog liggen een 150-tal kazen geëtaleerd. Het aanbod varieert ook continu mee met de seizoenen. We adviseren je hier graag in je zoektocht naar de juiste kaas voor de juiste gelegenheid.

Contact
Only Cheese – Brouwerij De Koninck

Boomgaardstraat 1-3
2018 Antwerpen

+32 (0)478 76 10 73
onlycheese@kaasmeestervantricht.be

Openingsuren

Dinsdag – zaterdag: 9u – 18u
Zondag: 8u30 – 13u
Maandag: gesloten

Ons aanbod

Er zijn zoveel kazen dat je snel door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zetten daarom de kazen van Kaasaffineurs Van Tricht even op een rijtje.